Töihin meille

Mukaan tiimiin?

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja sen myötä olemme aina kiinnostuneita eri toimialojemme osaajista. Parhaillaan avoinna olevat työpaikat löydät alta.
 

TLT-Connection Oy hakee Tiimipäällikköä

Tiimipäällikkönä vastaat yksikkösi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Johdat ja kehität noin 15 henkilön tiimiä ja vastaat tiimin taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta. Vastaat asiakas- ja alihankintasuhteista sekä huolehdit sopimusvelvoitteiden toteutumisesta. Lisäksi huolehdit tuotannon jatkuvasta kehittämisestä, tiimin tehokkuudesta, resurssoinnista sekä laatu-, turvallisuus- ja ympäristötavoitteista.

Aiempi kokemus sähkönjakelu- tai televerkkojen parissa tai maanrakentamisen projekteissa on edellytys tehtäväkentän haltuun ottamisessa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tutkinto sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden ja viihdyt myös asiakkaiden parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat tuotantopäällikkö Samu Luodolta, puh. 044 724 4502, samu.luoto@tltgroup.fi.

Saatat olla etsimämme henkilö,  ja pyydämme lähettämään hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.10.2020 mennessä osoitteeseen info@tltgroup.fi.