Töihin meille

Mukaan tiimiin?

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja sen myötä olemme aina kiinnostuneita eri toimialojemme osaajista. Parhaillaan avoinna olevat työpaikat löydät alta.
 

TLT-Connection hakee työnjohtajaa jakeluverkon rakennus- ja kunnossapitotöihin

Haemme työnjohtajaa sähkönjakeluverkkojen rakennus- ja kunnossapitotöihin vakituiseen työsuhteeseen Poriin.

Vastaat jakeluverkon rakentamis- ja kunnossapitotöiden operatiivisesta toteutuksesta tulosvastuullisesti omalla toimialueellasi. Toteutat hankkeet hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Vastaat myös raportoinnista ja laskutuksesta sekä työturvallisuus- ja ympäristöasioista oman vastuualueesi osalta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan tutkintoa sekä kokemusta sähkönjakeluverkon rakentamisesta, vianhoidosta ja kunnossapitotöistä. Tehtävässä tarvitset myös asiakaslähtöistä ajattelutapaa, joustavaa ja positiivista asennetta, sujuvaa suomen kielen luku- ja kirjoitustaitoa sekä hyviä IT-taitoja. Katsomme eduksi valmiudet esimiestyöhön sekä tuntemuksen Carunan verkonrakennusprosesseista.

Tarjoamme sinulle

•          Vastuullisen roolin, jossa pääset näkemään työsi tulokset

•          Kokemusta ja osaamista vastaavan palkkauksen

•          Vakaan ja kehittyvän työpaikan

•          Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä

•          Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Samu Luoto, 044 724 4502.

Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 16.5.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tltgroup.fi

 

TLT-Connection etsii kehitysinsinööriä, maastosuunnittelijaa ja sähköverkkoasentajaa Saarijärvelle

Etsimme kehitysinsinööriä monipuoliseen asiantuntijatehtävään vakituiseen työsuhteeseen sähkönjakeluverkon rakentamis- ja kunnossapitohankkeisiin Keski-Suomen alueelle.

Toimit luontevasti erilaisissa projektihallinnan ja työturvallisuuden sekä laadunhallinnan tehtävissä. Osallistut myös sähkönjakeluverkkojen tarjouslaskentaan ja laskentaprosessin kehittämiseen. Toimenkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävään sisältyy yhteistyötä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, ja tehtävän hoitaminen vaatii tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta verkonrakennusalalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan tutkintoa (ins/AMK) sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, kuten myös tietotekniikan sujuvaa käyttöä.

Oletko positiivisen asenteen omaava kokenut konkari tai vasta uraasi aloitteleva osaaja? Vastasitpa kumpaan tahansa kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Laura Rossi, puh. +358 40 717 6085, email laura.rossi@tltgroup.fi

 

Etsimme maastosuunnittelijaa sähkönjakeluverkkojen rakentamishankkeisiin. Työsuhde on vakituinen ja maastosuunnittelukohteet ovat pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella. Tehtävässä onnistuminen vaatii sähkönjakeluverkkojen tuntemusta, sähköalan tutkintoa ja vähintään 2 vuoden työkokemusta. Aikaisempi työkokemus maastosuunnittelutöistä ja Trimble NIS -suunnittelujärjestelmän tuntemus luetaan eduiksi. Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa vaatii joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maastosuunnittelijana TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Niko Niininen, puh. +358 40 650 1670, email: niko.niininen@tltgroup.fi

 

Etsimme sähköverkkoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Saarijärven toimipisteeseen. Työ on itsenäistä, haasteellista työtä ja monipuoliset tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla sähköalan tutkinto sekä vähintään 3 vuoden kokemus sähköverkkojen parissa työskentelystä.
Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Juho Skantz puh. +358 400 561 917, email juho.skantz@tltgroup.fi

 

TLT-Connectionissa työskentely tarjoaa sinulle

Mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen
Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän
Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi
Osittaisen etätyömahdollisuuden kehitysinsinöörin ja maastosuunnittelijan tehtävissä

Täytämme avoinna olevat tehtävät mahdollisimman nopeasti heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 25.5.2021 osoitteeseen rekrytointi@tltgroup.fi.

 

TLT-Connection Oy hakee verkostoasentajia Lounais-Suomeen

Haemme vakituisiin työsuhteisiin kahta verkostoasentajaa vahvistamaan kasvuamme Lounais-Suomen alueella. Sähköverkkoasentajat tekevät ilma-, maakaapeliverkko- ja muuntamotöitä, sekä kunnossapito-, viankorjaus-, liittymätöitä ja verkoston uudisrakennusprojekteja. Valittavien henkilöiden toimipaikka on sovittavissa ja sijaitsee joko Maskun tai Turun toimipisteellämme.

Työ on itsenäistä, haasteellista työtä ja monipuoliset tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto sekä vähintään 2 vuoden työkokemus sähköverkkojen parissa työskentelystä. Odotamme hakijoilta halukkuutta varallaoloon sekä mahdolliseen komennustyöhön Lounais-Suomen ulkopuolelle.

Tarvittaessa kokenut asentaja perehdyttää valitut henkilöt työtehtäviin, tämän jälkeen työskentely on pääasiassa itsenäistä. Katsomme eduksesi C-kortin sekä kokemuksen veneilystä Maskun saariston alueella.

Tarjoamme sinulle:
Mukavan työyhteisön ja osaavan tiimin tuen
Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän
Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä meillä TLT-Connectionissa? Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Samu Luoto puh. +358 44 7244 502, email samu.luoto@tltgroup.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.5.2021 osoitteeseen rekrytointi@tltgroup.fi.