Ajankohtaista
02.09.2015

Voiman Oy:n osake-enemmistö siirtyy TLT-Connection Oy:lle

TLT-Group –konserniin kuuluva TLT-Connection Oy on ostanut Voiman Oy:n osake-enemmistön 1.9.2015 tehdyn sopimuksen mukaisesti.  Kaupalla vahvistetaan valtakunnallisesti TLT-konsernin sekä Voiman Oy:n resursseja ja osaamista. 

”Voiman Oy on kokenut ja alallaan arvostettu yhtiö, joka on osoittanut vahvuutensa sähköverkkojen rakentamisessa, ylläpidossa ja huollossa erityisesti Keski-Suomen alueella.  Yhdessä Voiman Oy:n osaavan ja motivoituneen henkilöstön kanssa pystymme jatkossa kehittämään osaamistamme ja tarjoamaan asiakkaillemme yhä laajemmin palveluita varsinkin jakeluverkkoliiketoiminnassa ”, TLT-Connection Oy:n toimitusjohtaja Toni Närvä toteaa.

”Yhtiömme liittyminen TLT-konserniin tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden toteuttaa yhä suurempia projekteja entistä vahvemmilla resursseilla nykyisille ja uusille asiakkaille. Henkilöstöllemme TLT:n kauppa tarjoaa uusia mahdollisuuksia kehittyä ja edetä urallaan”, sanoo Voiman Oy:n toimitusjohtaja Juha Halmila.

TLT-Connection Oy on nopeasti kasvava valtakunnallinen toimija sähkö- ja tietoliikenneverkkojen kokonaistoimittajana sekä huolto-, kunnossapito- ja viankorjaustehtävissä.  TLT-Connection Oy kuuluu TLT-Group –konserniin joka työllistää noin 100 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2014 noin 34 miljoonaa euroa.

Voiman Oy tuottaa verkkoyhtiöille ja kuntasektorille sähkö-, valaistus- ja tietoliikenneverkkoihin kohdistuvia palveluja, suunnittelua, rakentamista ja kunnossapitoa. Yhtiö on alansa vahva toimija Keski-Suomessa, työllistää noin 40 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2014 noin 5,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

TLT-Connection Oy, toimitusjohtaja Toni Närvä, toni.narva@tlt-c.fi, puh. 050 402 5218

Voiman Oy, toimitusjohtaja Juha Halmila, juha.halmila@voiman.fi, puh. 0400 167 867

TLT-Group Oy, toimitusjohtaja Miika Tuominen, miika.tuominen@tlt-c.fi, puh. 050 514 7494