Ajankohtaista
02.07.2019

TLT-Groupin omistajanvaihdos

Sponsor Capitalin hallinnoima rahasto on 27.6.2019 solmitussa kaupassa myynyt omistuksensa TLT-Groupin sen perustajayrittäjälle ja toimivalle johdolle. TLT-Group konserni on Suomen johtavia toimijoita energiainfrastruktuurin rakentamisurakoinnissa ja kunnossapitopalveluissa. Konsernin pääasiakaskunta koostuu sähkön siirto- ja jakeluverkkoyhtiöistä sekä kaukolämpöyhtiöistä.

 

"TLT-Group on viime vuosina voimakkaan kasvuvaiheen jälkeen panostanut toiminnanohjausjärjestelmien ja digitaalisten työkalujen kehittämiseen. Yhtiön on vakiinnuttanut asemansa Suomen merkittävimpien verkkoratkaisujen toimittajien joukossa ja kasvattanut merkittävästi kunnossapitoliiketoimintaansa. Nyt on luonnollinen aika omistajanvaihdokselle ja olemme tyytyväisiä, että toimiva johto on valmis ottamaan haasteen vastaan yhtiön jatkokehittämiseksi", toteaa Sponsor Capitalin toimitusjohtaja Juhani Kalliovaara.

 

"Yhtiön markkinanäkymät ovat vakaat ja tavoitteenamme on edelleen vahvistaa markkina-asemaamme sitoutuneen avainhenkilöryhmän voimin", toteaa TLT-Groupin perustaja Miika Tuominen.

 

Lisätietoja antavat:

Juhani Kalliovaara, Sponsor Capital Oy:n partner, puh: +358 40 588 0100, Juhani.kalliovaara@sponsor.fi

Miika Tuominen TLT-Groupin perustaja, puh: +358 50 514 7494, miika.tuominen@tltgroup.fi