Ajankohtaista
05.11.2018

TLT-Group Oy:lle merkittävä sopimus Carunan kanssa rakentamis- ja palvelukokonaisuudesta

TLT-Group Oy on solminut sähkönjakeluyhtiö Carunan kanssa puitesopimuksen palvelukokonaisuudesta, koostuen mm. asiakaslähtöisistä verkonrakentamistöistä, kunnossapitotöistä sekä vianhoitopalvelusta. TLT-Group Oy huolehtii palvelukokonaisuudesta kokonaisvastuullisena toimittajana Lounais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

”Olen iloinen, että saamme tarjota paikalliset resurssit ja asiantuntemuksen palvelukokonaisuuden hoitoon Carunalle. Olemme ylpeitä, että voimme osaltamme olla varmistamassa suomalaisten häiriötöntä sähkönsiirtoa. Tämä puitesopimus on erittäin merkittävä koko TL-Group Oy:lle ja vahvistaa monivuotista yhteistyötä Carunan kanssa verkonparannushankkeissa”, kertoo TLT-Group Oy:n toimitusjohtaja Mikko Aaltonen.

Palvelunkokonaisuuden sopimuskausi on kaksi vuotta.

 Lisätietoja:

TLT-Group Oy, toimitusjohtaja Mikko Aaltonen, mikko.aaltonen@tltgroup.fi, puh. 0407238933

TLT-Connection Oy, toimitusjohtaja Toni Närvä, toni.narva@tltgroup.fi, puh. 050 4025218

 

TLT-Group Oy

TLT Group on vuonna 2010 perustettu, konsernin pro forma liikevaihto vuonna 2017 oli noin 71 m€ ja konserni työllistää noin 245 työntekijää. TLT-Group on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko ja kaukolämpöverkkoprojektit sekä ylläpitotoimeksiannot. Yritysryhmän monialainen osaaminen ja yhteistyöverkosto kattaa verkkorakentamisen kaikki vaiheet esisuunnittelusta ylläpitoon.  Lisätietoa www.tltgroup.fi

Caruna Oy

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja.

Lisätietoa: www.caruna.fi, Twitter @CarunaSuomi