Ajankohtaista
04.05.2016

TAL-Group Oy:n osake-enemmistö siirtyy TLT-Group Oy:lle

TLT-Group Oy on ostanut TAL-Group Oy:n osake-enemmistön. TAL-Group konserniin kuuluvat Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy ja pääkaupunkiseudulla toimiva Kaukolämpöputkitus Oy.

Kaupalla vahvistetaan valtakunnallisesti molempien konsernien resursseja ja osaamista.

”TAL-Group Oy on alallaan arvostettu Suomen johtava kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkoja suunnitteleva, rakentava ja huoltava yhtiö, jonka asiakkaita ovat pääasiassa energiayhtiöt. Yhdessä TAL-Group Oy:n osaavan henkilöstön kanssa pystymme tarjoamaan laajemman, monipuolisemman palvelutarjonnan nykyisille ja uusille asiakkaillemme”, TLT-Group Oy:n toimitusjohtaja Miika Tuominen toteaa.

 

”Yhtiömme liittyminen TLT-konserniin tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden toteuttaa laajempia, kokonaisuuksia entistä vahvemmilla resursseilla nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Henkilöstöllemme ja myös yhteistyökumppaneille tämä yhdistyminen tarjoaa uusia kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia”, sanoo TAL-Group Oy:n toimitusjohtaja Olli Uotila.

 

TAL-Group konserni on Suomen johtava kaukolämpö- ja kaukokylmä- sekä höyryverkkoja suunnitteleva, rakentava ja huoltava yhtiö. Konsernin asiakaskunta muodostuu pääosin energiayhtiöistä.

TAL-Group konserniin kuuluvat Turun Asennus- ja Luokkahitsarit Oy ja Kaukolämpöputkitus Oy. Konserni on alansa vahva toimija, työllistää noin 70 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2015 noin 25 miljoonaa euroa.

 

TLT-Group konserni on nopeasti kasvava valtakunnallinen toimija energia- ja tietoliikenneverkkojen kokonaistoimittajana sekä huolto-, kunnossapito- ja viankorjaustehtävissä.

TLT-Group konserni työllistää kaupan jälkeen noin 220 henkilöä ja liikevaihto on vuonna 2016 noin 68 miljoonaa euroa.

 

Lisätietoja:

TLT-Group Oy, toimitusjohtaja Miika Tuominen, miika.tuominen@tlt-c.fi , puh. 050 514 7494

TAL-Group Oy, toimitusjohtaja Olli Uotila, olli.uotila@luokkahitsarit.fi , puh. 0440 868 601