Ajankohtaista
02.06.2017

SPONSOR CAPITAL MERKITTÄVÄKSI OMISTAJAKSI TLT-GROUPIIN

Sponsor Capitalin hallinnoima rahasto nousee TLT-Group -konsernin enemmistöomistajaksi ja konsernin kaikki nykyomistajat jatkavat uuden syntyvän yhtiön omistajina noin 40 %:n omistusosuudella.

Uuden omistajan mukaantulo vahvistaa TLT-Groupin kykyä jatkaa voimakasta kasvua ja vahvistaa asemaansa kaikilla pääliiketoiminta-alueillaan.

Vuonna 2010 perustettu TLT-Group -konserni on kasvanut vauhdikkaasti ja saavuttanut aseman yhtenä energiainfrastruktuurin verkkoratkaisujen johtavista kokonaistoimittajista. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 62 m€ ja konserni työllisti noin 220 työntekijää. Konserni on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöverkkoprojektit sekä suunnittelu- ja ylläpitotoimeksiannot. Konsernin monialainen osaaminen ja yhteistyöverkosto kattaa verkkorakentamisen kaikki vaiheet esisuunnittelusta ylläpitoon. Konserniin kuuluvat yhtiöt ovat TLT-Building Oy, TLT-Engineering Oy, TLT-Connection Oy, Voiman Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy, Kaukolämpöputkitus Oy, Turun Linjatekniikka Oy ja Maanrakennus Laiho Oy.

Yhtiön pääkonttori on Turussa. Lisäksi konsernilla on toimipisteitä myös Paimiossa, Vantaalla, Salossa, Forssassa, Jyväskylässä, Sastamalassa, Ylöjärvellä, Karstulassa, Saarijärvellä, Viitasaarella Porissa, Kalajoella, Liedossa, Raumalla, Uudessakaupungissa ja Helsingissä. TLT-Groupin asiakaskunnan muodostavat yksityiset ja julkiset sähköverkkojen, kaukolämpöverkkojen ja tietoliikenneverkkojen haltijat.

Järjestelyllä vahvistetaan TLT-Group konsernin kykyä jatkaa nopeaa kasvua sekä varmistetaan konsernille tulevaisuudessa riittävät resurssit toiminnan kehittämiseen kaikilla valituilla toimialueilla. Samalla varmistamme erinomaiselle henkilökunnallemme hyvän ja mielenkiintoisen työpaikan jatkossakin.

Kaupalla ei ole vaikutusta yhtiöiden ja asiakkaidemme välisiin sopimuksiin, vastuihin tai yhteyshenkilöihin. Yhtiöt jatkavat samoilla organisaatioilla ja henkilöstöillä.

Lisätietoja antavat:

Miika Tuominen, TLT-Group konsernin toimitusjohtaja, puh: +358 50 514 7494

Vesa Nurmi, TLT-Building Oy toimitusjohtaja, puh: +358 44 720 0111

Arto Uski, TLT-Engineering Oy toimitusjohtaja, puh: +358 40 713 1801 

Toni, Närvä, TLT-Connection Oy toimitusjohtaja, puh: +358 50 402 5218

TuomoVarjoranta, Voiman Oy toimitusjohtaja, puh: +358 44 724 7822

Olli Uotila, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy, Kaukolämpöputkitus Oy toimitusjohtaja, puh: +358 44 086 8601